divendres, 24 de juliol del 2015

Chitwan trip

Bones! Avui m'he llevat trobant-me fatal, la campaneta de la gola molt inflamada i un mal de coll horrible, però si algun dia no era per descansar era avui...
A les 6 hem esmorzat i hem agafat un bus cap a Chitwan (6 hores de viatge per carreteres de corbes.) Quan hem arribat a allà hem dinat i hem tingut 10 minuts per preparar-nos abans d'anar a fer canoa, ha sigut una hora molt maca, però feia molta calor i anava tot de negre... Un fallo, m'he oblidat la gorra.
Hem vist cocodrils, búfals, elefants...
Després hem desembarcat a un costat de la vora del riu i hem fet hora i mitja de trekking (caminar) per la jungla, durant aquesta estona hem passat de morir de calor a ploure una pluja força important.
Ha sigut com el national geographic, les vistes! Hem intentat buscar rinoceronts i tigres però res de res.

En acabar hem anat a una reserva d'elefants on sen's ha informat sobre com els crien i cuiden, no m'ha agradat gaire la veritat però en veure com tracten la seva gent gran no m'estranya gens que tractin així als animals, i no és maltractament bèstia, però no ho fan bé.

A la nit hem anat a un centre on fan una mena d'espectacle cultural, amb danses del Nepal. Hi havia molta gent, tant nadiua com estrangers. L'última cançó tothom qui volia s'afegia a ballar, però estem tan cansats que no hem tingut forces. Marxem a dormir perquè demà ens hem de llevar a les 5:30 per anar a muntar elefant! Bona nit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada