dimecres, 22 de juliol del 2015

Tercer dia

Aquest matí m'he llevat a les 7:30 per esmorzar i preparar-me per anar al centre de gent gran, en arribar ens hem trobat el mateix panorama que ahir, avui no hi havia les monges (dijous és dia de descans) la definició del centre (a part de brut i desorganitzat és "cada loco con su tema", ja vaig dir que és un centre de gent gran i que nosaltres estem a la part de gent amb problemes mentals, doncs bé, a alguns sel's hi nota més que a d'altres.

Hi ha hagut dues situacions gracioses, la primera un mico ha baixat de la teulada i li ha robat a una de les dones un plàtan, la pobre dona quasi sen's ha posat a plorar, la segona és que mentre jo i una voluntària del Nepal estàvem donant de menjar a dues dones una d'elles ha dit no sé ben bé què però l'altra ha estat 5 minuts sense parar de riure. Al final com cada dijous, quan la feina està feta es fa una mena de festa i qui vol ballar balla, dos homes molt simpàtics han començat a ballar i picar de mans i algú més s'hi ha afegit.
Hem arribat morts al campament i ens hem posat a descansar fins a l'hora de dinar.

A la tarda hem agafat un bus cap al centre de nens amb problemes i els hem ajudat a fer els deures, n'hi ha algun que és realment intel·ligent. Aquí al Nepal les classes no es divideixen en grups segons la edat sinó que es divideixen segons els anys que hagin estudiat, ja que hi ha famílies que no porten els fills a l'escola fins als 10 anys...
Quan s'ha acabat el nostre horari hem agafat el bus i hem tornat al campament.
Al bus érem 29 persones, en un espai on hi havien 12 seients...
Estan molt malament.
A la nit hem anat a sopar a Thamel, el barri turístic on hem menjat unes hamburgueses de búfal que estaven super bones... I això ha estat el meu dia d'avui. Fins demà!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada